Pyhän Andreaksen herättely

Pyhän Andreaksen herättely
Paina kuvaa

1.5.13

Hiljentymis- tai meditaatiopaikka Teno Alton kylässäTapasimme Arturon kyläkaupassa kun hän tuli ostamaan leipää. Mukana ollut ystäväni tunsi Arturon jo vuosien takaa.

Näin samme kutsun katsomaan Arturon rakentamaa taloa, jonka huoneita hän vuokraa lyhyemmiksi tai pitemmiksi ajoiksi. Talon hän kutsui unelmiensa täyttymykseksi. Hän halusi paikan, jossa on rauhaa ja luontoa.

Talo sijaitsee aivan kylän keskustan läheisyydessä.

Kyläkaupasta voi ostaa jotain ruokatarpeita. Arturo hakee sieltä leivän joka aamu ja vaihtaa kuulumiset kauppiasrouvan kanssa.

Arturon talossa on kolme pientä huoneistoa, joita hän vuokraa. Jokaisessa niistä on sänky kahdelle. Sohvalla mahtuu nukkumaan. Lisäsänkyjä voi kysyä häneltä.
Kaikki huoneistot ovat hyvin varustettuja, vettä, vessa ja suihku, jääkaappi, hella…

Kaikkein eniten täällä kiinnittää huomiota täydellinen rauha. Hiljaisuutta rikkoo tuulen humina ja lintujen laulu.

Tulin ajatelleeksi, että täällä olisi mahdollisuus olla ”retriitissä” jonkin aikaa. Tai tulla vaikka muutaman ystävän kanssa tai yksin meditoimaan.

Ympäristössä on useita patikkapolkuja. Ihmiset vaikuttavat ystävällisiltä. Kenelläkään ei ole kiirettä.

Toukokuu 2013, © Gracia Penttinen. Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan


2 kommentarer:

Booklover sa...

Moi!

Olen käynyt Teneriffalla kaksi kertaa ja haaveilen kolmannesta matkasta. Siinä samalla löysin blogisi. Saari on vienyt sydämeni ikuisiksi ajoiksi, joten blogisi on minulle todellinen aarreaitta! :)

Ida

Gracia Penttinen sa...

Kiitos Booklover - sanasi ilahduttavat minua...kiva saada palautetta ja kiva,että iloitset kanssani. Gracia